Veel animo voor B2B Matchmaking Event op Empack Relatiedagen

Door Ulko Stoll / 19 augustus 2017
Empack relatiedagen

De nieuwe samenwerking met de Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network wordt toegejuicht door de deelnemers van Empack Relatiedagen en TIV. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de 58 deelnemers vanuit binnen- en buitenland. Het B2B Matchmaking event faciliteert exposanten en bezoekers om efficiënt zaken te doen. Er komen legio kansen voorbij om (inter)nationale leads te verzamelen, contacten te leggen en te netwerken. Het B2B Matchmaking event vindt plaats op 20 & 21 september in hal 5 van Evenementenhal Hardenberg.

Efficiënt zaken doen

Nieuwe leads verzamelen is vaak de nummer één reden voor exposanten om deel te nemen aan een vakbeurs. Het is de taak aan de organisatie om hier de juiste faciliteiten voor te bieden. Het B2B Matchmaking event speelt hier perfect op in, doordat er een uitgebreid aanbod is qua exposanten en doordat het interactieve platform vooraf al de gelegenheid biedt om afspraken in te plannen. Exposanten stellen zich voorafgaand aan het event beschikbaar en bezoekers kiezen zelf de juiste deelnemers uit om de verpakkingsuitdagingen die zij hebben te bespreken. Uiteindelijk zorgt dit voor een win-win situatie tijdens de vakbeurs.

Internationale interesse

De aanmeldingen voor het event verlopen voorspoedig en het animo om hieraan deel te nemen is groot. Ook heeft het een internationaal karakter, deelnemers komen van heinde en verre. Een groot aantal hiervan komen uit Nederland, daarnaast uit Canada, Duitsland, Polen en België. Het doel hiervan is om business leads te genereren waarbij dit interactieve platform een facilitaire rol speelt. Er worden afspraken gemaakt tussen potentiële leads en exposanten en deze gesprekken worden begeleid door de Kamer van Koophandel. Aanmelden kan nog altijd, op 18 september zal het online platform sluiten zodat de afspraken vastgesteld worden.

Praktische informatie

Empack Relatiedagen vinden tegelijkertijd plaats met de Technische Industriële Vakbeurs. Kijk voor meer informatie over het programma en deelnemers op www.empackrelatiedagen.nl. Op 20 & 21 september is Evenementenhal Hardenberg geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door vooraf online in te schrijven. Met één toegangsticket kan men alle beurshallen bezoeken.