Internationale business leads tijdens B2B Matchmaking event op Empack Relatiedagen en TIV

Door Ulko Stoll / 19 juli 2017

Empack Relatiedagen, het netwerkevent voor de verpakkingsindustrie dat op 20 en 21 september 2017 tegelijkertijd met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg plaatsvindt, is bij uitstek de gelegenheid om uitdagingen met professionals uit verschillende verpakkingsdisciplines te bespreken. De verpakkingsindustrie is een markt met een sterk fundament; een groeiende industrie met veel potentie. Het ‘ons kent ons’ gevoel heerst en bestaande relaties binnen deze trouwe industrie staan als een huis. Empack Relatiedagen biedt de helpende hand om bestaande en nieuwe relaties op te bouwen en doet dit via verschillende kanalen.

Ask the experts: Leadgeneratie op (inter)nationaal matchmaking event

Bestaande relaties worden tijdens dit verpakkingsevent aangehaald en nieuwe zakenrelaties zullen hier ontstaan. Eén van de middelen om hierop in te spelen is het zogeheten B2B Matchmaking event dat i.s.m. Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network wordt georganiseerd. Voorafgaand aan de vakbeurs wordt exposanten op dit platform reeds de gelegenheid geboden online de verpakkingsvraagstukken te bekijken om hier vervolgens op in te spelen. Tijdens het event worden verschillende zogeheten afspraken gehouden waarin de belangrijkste verpakkingsuitdagingen van bezoekers aan bod komen.

“Het doel van exposanten is om leads te genereren en nieuwe contacten te leggen. Het is onze taak om exposanten te voorzien in hun behoefte. Het B2B Matchmaking event speelt hier perfect op in. De exposant stelt zich beschikbaar en de bezoeker kiest zelf uit met welke exposant hij in contact wil komen. Vooraf weet men dus dat er al interesse is”, zegt Michelle van Helvoirt namens de organisatie van Empack Relatiedagen.

Samenwerking met European Packaging Gallery
Op 20 september vindt er in de avond een interactieve sessie plaats over de laatste ontwikkelingen in verpakkingstechnologie binnen de voedingsmiddelenindustrie. Een blik in de magnetron, kan dat zomaar? Deze sessie geeft nieuwe inzichten in denkwijzen, gekeken naar de behoefte van de consument, ondernemersstrategie en de technologie. Deze sessie is speciaal gericht op engineers, productiemanagers, verpakkingsmanagers, directie en management en inkopers.

 

Praktische informatie:

Op 20 & 21 september vindt Empack Relatiedagen plaats in hal 5 van Evenementenhal Hardenberg, tegelijkertijd met de Technische Industriële Vakbeurs en is geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door u vooraf online in te schrijven. Met één toegangsticket kan men alle beurshallen bezoeken. Gebruik code: 2903 om te registreren. Kijk voor meer informatie op www.empackrelatiedagen.nl .