Mensen, ideeën en smaken op de Biofach

Door Ulko Stoll / 20 december 2017

Biofach verzamelt elk jaar de kleurrijke verscheidenheid van de biologische wereld in Neurenberg. Ervaar het brede spectrum van biologisch geproduceerd voedsel. Blijf op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in de sector, discussieer en proef. Ga naar huis met inspiratie en nieuwe contacten.

 

Ontmoet interessante mensen en ontdek nieuwe markten

De Biofach ziet zich als de centrale bijeenkomst voor mensen die werken met een waardering van het leven, het milieu en hun medemens. De Biofach biedt ruimte voor laterale denkers, zakenvrouwen, pioniers, activisten, vernieuwers, netwerkers of gewoon iedereen die geïnteresseerd is. Bij Biofach kun je praten en kunnen je lokale en internationale spelers en organisaties leren kennen.

 

Bespreek trends en ontwikkelingen in de biologische sector

Parallel aan de Biofach vindt een congres plaats Dat het platform bied aan kennisoverdracht, informatie uitwisseling, discussie en opinievorming. Bij ronde tafels, presentaties en open panelbesprekingen met topklasse sprekers worden deskundige adviezen overgedragen over de huidige trends. Dat leidt tot exclusieve inzichten in ontwikkelingen van de biologische sector.

 

Ontdek jezelf - met alle vijf zintuigen

Horen, ruiken, zien, proeven, voelen: beleef de sfeer van 's werelds grootste tentoonstelling voor de biologische sector met alle zintuigen. De HoReCa, olijfolie, veganistische en wijn Worlds of Experience bieden bezoekers de mogelijkheid om zichzelf te overtuigen van de kwaliteit van biologisch geproduceerd voedsel, terwijl de Novelty Stand niet alleen innovatieve creaties voor inspectie toont, maar ook nieuwe verpakkingsconcepten.

 

 

Kijk eens naar de toekomst van de sector

Biologisch is een toekomstmarkt, dus het is belangrijk om te overwegen hoe deze toekomst mee te denken aan de vorm van de markt. De basis hiervoor moet een gemeenschappelijk netwerk zijn, en Biofach is de ideale instelling voor het creëren van dit fijnmazige netwerk. De Generation Future Network Hub met de arbeidsmarkt biedt ook de mogelijkheid om de beste mogelijke startperspectieven voor de volgende generatie te bieden.

 

Grijp de kans om deel te nemen

Vertegenwoordigers van politiek, verenigingen, NGO's, VIP's en andere opinieleiders en figuren van algemeen belang komen bij Biofach bijeen. Hier bespreken de belanghebbenden toekomstige marktvraagstukken en vormen het huidige en toekomstige beleid van de biologische sector gezamenlijk.

 

 

Biofach 2018

Messezentrum 90471 Nürnberg

Datum & openingstijden
14 – 17 februari 2018
09:00 - 18:00 uur (14 - 16.feb)
09:00 - 17:00 uur (17.feb)

 

Meer info www.biofach.de