Shop Interiors introduceert Pick en mix presentatie voor aardappelen

Het in Dronten gevestigde bedrijf Shop Interiors, presenteert het Agripo systeem dat het mogelijk maakt om consumenten een pick en mix aanbod te doen voor aardappelen. Pick en mix sluit aan bij de moderne consument die volume en assortiment naar eigen behoefte wil inkopen.

 

Eigen behoefte
Het Agripo systeem bestaat uit een lichtdichte kartonnen doos waaruit de aardappel op een soort tafeltje rollen. De consumenten scheppen de aardappelen naar eigen behoefte in een groentezak. De aardappelen liggen door een slim liftsysteem altijd op grijphoogte.

 

Toename aankoopfrequentie
Agripo systems is van Zweedse oorsprong. In Zweden wordt deze schap inrichting inmiddels in ruim 1000 winkels toegepast. En daar blijkt dat de aankoopfrequentie toeneemt en het volume onverkoopbaar product neemt af. De Agripo schapinrichting zorgt daarnaast voor een lagere belasting van het winkelpersoneel. Het systeem is dusdanig vernuftig in elkaar gezet dat medewerkers niet meer hoeven te tillen.

 

Open dagen
Shop Interiors stelt iedereen die geïnteresseerd is, in staat om het Agripo systeem te bekijken tijdens de open dagen van 2 – 6 juli aan de Dinkel 3-5 in Dronten. In deze week is iedereen vrij om in Dronten binnen te lopen en het systeem bewonderen onder genot van een hapje en/of drankje. Het systeem is gevuld met aardappels en biedt een echt winkelbeeld.